Radyo Dinle

16 Ocak 2016 Cumartesi

İŞTE DEVLET ADAMI, İŞTE "BABA" ADAM..!



ŞIRNAK’ın Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe bir grup terör örgüt mensubunun ilçede, yol kapatması üzerine belediye başkanlığına resmi bir yazı hazırlayıp, ilgililere ulaştırarak, “İş makinenizle derhal yolu açın, aksi takdirde iş makinelerinize el konulacaktır” şeklinde net bir bilgilendirme yaptı.

Irak’a sıfır noktasında yer alan Şırnak ilinin Beytüşşebap ilçesinde terör örgütüne asla taviz vermeyen ve terör eylemlerine net bir tavır takındığı için, teröristlerin hedefinde bulunan Kaymakam Kadir Güntepe, bu tavrıyla vatandaşlardan takdir alıyor. Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, en son HDP’li yönetime sahip belediyeye ilettiği yazıyla terör örgütüne karşı asla taviz vermeyeceğini çok daha net bir şekilde ortaya koydu. Güntepe, terör örgüt mensuplarının kestiği yolu teizlemeyen HDP'li belediyeye resmi yazı gönderdi ve tavrını açık şekilde ortaya koydu. Gönderdiği yazıda, "İş makinelerinizle yolu derhal açın aksi takdirde araçlarınıza el konulacaktır" ifadelerini kullandı.
İlçede teröristlerce bir yolun geçilmez hale getirilmesinin sonrasında Kadir Güntepe, belediye başkanlığına resmi yazı yazdı ve görevi gereği uyarısını yaptı. Güntepe, belediyenin kapatmış bulunan yolun zaman kaybetmeden trafiğe açılmasını, aksi bir durumda ise kaymakamlığın yetkilerine dayanarak belediyeye ait iş makinelerine el konulacağını ve kapalı yolun kaymakamlıkça kullanıma açılacağını ifade etti.

Kaymakam Güntepe’nin terör örgütüne karşı net tavrı sebebiyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin çok sayıda il ve ilçesinde HDP’li belediyeye ait araçları kullanarak yol kazıp hendekler kazan teröristler, terörün en yoğun yaşandığı noktalardan bir tanesi olan Beytüşşebap’ta kendilerini gösteremiyor.

Terör örgütünün ve eylemlerinin bir zamanlar ana noktası olarak değerlendirilen Beytüşşebap ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Kadir Güntepe’nin bu net tavrı teröristler için sorun oluyor. Devamlı operasyonlarda yer alan asker ve polisle beraber olan, çatışmalarda riskli bölgelere gidip güvenlik güçlerine destek veren Kaymakam Kadir Güntepe terör örgüt mensuplarının da hedefinde bulunuyor. Beytüşşebap eyleminde evinin teröristlerce kuşatılmak istenilen ve kurşunların hedef olan Kaymakam Kadir Güntepe meydana gelen bütün olumsuzluklara rağmen terörle mücadeledi çizgisinden asla vazgeçmiyor. Teröristlerin Türk askerinin gidemeyeceği bölgeler olarak gösterdikleri yüksek noktalara dahi asker ve polisle beraber giderek Türk bayrağını diken Kadir Güntepe, sosyal medya ve açık olarak teröristlerce tehdit ediliyor. Tüm tehditleri görmezden gelerek kanunların kendine tanıdığı bütün yetkiyi sonuna kadar kullanan Güntepe, kanunlar kapsamında uyguladıklarından ötürü teröristlerin ilçe içinde huzuru bozacak eylem yapmalarına fırsat tanımıyor. Güntepe’nin bu tavrı terör örgüt militanlarını kızdırsa da, Kaymakamın bu kararlı davranışı Türkiye’nin her yerinde saygı ile karşılanıyor ve Kaymakama tebrik mesajları yağıyor.

6 Ocak 2016 Çarşamba

Sur’da güvenlik gücünden anlamlı not!

Diyarbakır Sur'da terör örgüt unsurlarının temizlenmesi operasyonlarının ne denli hassasiyet çerçevesinde yürütüldüğünü, asker ve polisimizin bu tavrı gözler önüne serdi.
Doğu ve Güneydoğu illerinde bölücü terör örgütü mensubu PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülmekte olan süpürme operasyonları aralıksız sürerken, operasyon bölgelerinden bütün Türkiye'yi etkileyen görüntüler geliyor. PKK ve sivil halk ayrımı kapsamında hassasiyetle devam eden operasyonlarda altı çizilesi zamanlar yaşanıyor. Diyarbakır ilinin Sur ilçesinde objektiflere yansıyan bu karede operasyonlarda görevli askerlerimizin ve polisimizin ne kadar hassas olduğu açıkça görülüyor.

Güvenlik kuvvetleri Sur ilçesinde boş bir evde içtikleri çay ve şekerin parasını evin camına bir notla birlikte bıraktı. Para ve notu bırakan güvenlik kuvvetleri personeli notta şunları yazdı: "Hakkınızı helal edin biraz şekerinizi kullandık, Gönül isterdi ki rahatça çayımızı beraber içelim (inşallah olacak) Türkiye cumhuriyeti." Notun hemen altına da 10 lira bıraktılar.

İŞTE O NOT!

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı ~ ŞİİR ~ YORUM ~ VE ~ HABER ~