Radyo Dinle

20 Aralık 2015 Pazar

Teröristler Barikata Izin Vermeyen Yaşlı Adamı Öldürdü


Teröristler bugün Cizre'de 8 aylık hamile bir kadını yaraladı, evinin mevzi yapılmasına izin vermeyen 70 yaşındaki bir vatandaşı öldürdü.

Cizre ve Silopi'deki operasyonlarla bozguna uğrayan terör örgütü PKK sivilleri hedef almaya devam ediyor. 
Evinin mevzi yapılmasına izin vermeyen 70 yaşındaki bir vatandaşı öldürdü. Örgüt köşeye sıkışınca kaçmak isteyen 40'ı aşkın teröristi infaz ettiği de gelen bilgiler arasında.
Binlerce özel eğitimli askerin katıldığı, hendeklerin temizlendiği ve barikatların kaldırıldığı operasyonlarla köşeye sıkışan terör örgütü PKK Kandil'den gelen talimat üzerine sivilleri hedef almaya başladı.
Önceki gün telsiz konuşmalarına yansıyan örgüt yöneticisi Murat Karayılan'ın "Talan edin, okul ve ambulansları yakın" talimatı sonrası Cizre'de sivillere saldırılar başladı. Asker ve polis tarafından abluka altına alınan PKK'lılar önce 8 aylık hamile bir kadını silahla yaraladı, ardından evinin mevzi olarak kullanılmasına engel olmak isteyen 70 yaşındaki Selahattin Bozkurt'u öldürdü.
 PKK POLİS ÖLDÜRDÜ DEMİŞTİ YAKINLARI YALANLADI
Bozkurt'un yakınları, sokağa çıkma yasağı öncesi ailesini ilçe dışındaki akrabalarının yanına gönderen Selahattin Bozkurt'un evinde yalnız yaşadığını söyledi.
Bozkurt'un yakınları, şöyle konuştu:
"Teröristler, 'Her yeri harabeye çevirdiniz, evimi mevzi yapmanıza izin vermeyeceğim' diyerek kendilerine karşı çıktığı için silahla öldürmüşler. Yaşananları hepimizin bilmesine rağmen örgüte yakın çevreler yayınlarında, 'Polis öldürdü' şeklinde propaganda yapıyor. Bu, kesinlikle doğru haber değildir. Onu teröristler öldürdü."


Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı ~ ŞİİR ~ YORUM ~ VE ~ HABER ~